Pracovný posudok a potvrdenie o výkone práce - Hrtánek, Ladislav
Pracovný posudok je podstatným právnym úkonom zamestnávateľa, ktorým zhodnocuje doterajší výkon závislej práce zamestnancov a zaujíma k nemu postoj. Čo musí byť jeho súčasťou. Čo v prípade, ak zamestnanec nesúhlasí s obsahom pracovného posudku alebo potvrdenia o zamestnaní.