Súčasné prístupy k vzdelávaniu zamestnancov a ich uplatnenie v podnikovej praxi - Joniaková, Zuzana, 1970-
Súčasné ponímanie vzdelávania a rozvoja zamestnancov. Pojem spôsobilosť zamestnanca. Rozdiely vo vzdelávaní dospelých a detí. Efektívne vzdelávanie. Vzdelávanie a rozvoj zamestnancov v podnikovej praxi - výsledky zrealizovaného prieskumu. Perspektívnosť oblastí vzdelávania z pohľadu podnikov. Využívanie metód vzdelávania. Prístup podnikov k riadeniu znalostí.