Skúmanie diferencií vo finančnej štruktúre finančne stabilných a finančne nestabilných podnikov - Kalusová, Lenka, 1987-
Faktory ovplyvňujúce finančnú štruktúru podnikov. Metodológia skúmania a charakteristika výskumnej vzorky. Deskriptívna štatistika ukazovateľov zadlženosti finančne stabilných podnikov a podnikov v konkurze (2014). Korelačná analýza pre finančne stabilné podniky. Korelačná analýza pre podniky v konkurze a reštrukturalizácii. Výsledky regresnej analýzy pre celkovú a dlhodobú zadlženosť. Výsledky regresnej analýzy pre úverovú a dlhodobú úverovú zadlženosť.