Komparácia metód identifikácie determinantov životnej úrovne - Birčiaková, Naďa
Indexy používanie na meranie životnej úrovne. Výsledky dotaznikového prieskumu z roku 2013, ktorým sa zisťovali subjektívne názory respondentov z vybraných piatich krajín EÚ (Česká republika, Fínsko, Francúzsko, Španielsko a Veľká Británia) na dôležitosť určených faktorov pre ich spokojnosť so životom.