Politický jazyk. Ako ho definovať? - Štefančík, Radoslav, 1976-
Komplikovaná štruktúra politického jazyka a tri odlišné úrovne politického jazyka (polity, policy, politics). Charakter politického jazyka, jeho funkcie, prostredie a aktéri, ktorí politický jazyk používajú.