Ochrana vynálezov v podmienkach Slovenskej republiky - Kardoš, Peter
Základná charakteristika vynálezov a patentov. Podmienky pre udelenie patentu. Prvky, ktoré nie je možné patentovať. Počet patentových prihlášok vo vybraných krajinách. Využiteľnosť patentov v praxi. Prehľad podaných prihlášok a registrovaných patentov v SR v r. 2008-2014. Udržiavacie poplatky za patentovo chránené riešenia. Možnosti ochrany vynálezov v jednotlivých fázach registrácie.