Die Sprache in der Politik und die Diskursanalyse - Téreková, Soňa, 1981-
Termín diskurznej analýzy, ktorý sa často používa nielen v lingvistike, ale aj v iných vedných odboroch a stále nemá jasnú konkrétnu a jednoznačnú definíciu. Metodologické problémy a konkrétny model využívania analýzy diskurzu ako metódy pre výskum politického jazyka.