Dohoda o brigádnickej práci študenta - Žuľová, Jana
Ide o najfrekventovanejší typ dohody, ktorú zamestnávatelia využívajú na zmluvné pokrytie akýchkoľvek prác vo vzťahu k študentom. Hmotnoprávne podmienky pre platné uzatváranie týchto dohôd. Forma a povinné náležitosti tohto zmluvného typu.