Náhrada škody a zodpovednosť zamestnanca - Kohútová, Ľudmila
Čo je predmetom zodpovednosti zamestnanca za škodu podľa Zákonníka práce. Predmet dohody o hmotnej zodpovednosti. Zamestnanec je zodpovedný za škodu, ktorú spôsobil úmyselným konaním. Poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone povolania.