Pracovná zmluva - Jašo, Jozef
Pre vznik pracovného pomeru je potrebné po vymenovaní alebo po voľbe do funkcie uzatvoriť pracovnú zmluvu. Obsahové náležitosti pracovnej zmluvy. Jednu pracovnú zmluvu je možné uzatvoriť na viaceré pozície. Pracovnú zmluvu je možné uzatvoriť aj ústne, či konkludentne.