<The> Role of the real exchange rate in credit growth in Central and Eastern European Countries: a bank-level analysis - Frömmel, Michael
Analýza dopadov makroekonomických premenných a bankovej úrovni na rast úverov bánk v krajinách strednej a východnej Európy za obdobie medzi rokmi 1999 a 2010. Rozdiely sú analyzované pomocou vlastníckej štruktúry bánk.