Vplyv analýzy hodnotového systému spotrebiteľa na cenotvorbu firmy - Kintler, Jakub, 1979-
Predpoklady implementácie hodnotovo orientovanej cenotvorby firmou. Ekonomické vymedzenie hodnotového vnímania spotrebiteľa. Identifikácia hodnotovo orientovanej pozície firmy. Hodnotová analýza spotrebiteľa. Vplyv referenčnej skupiny na rozhodovanie spotrebiteľa.