Bariéry využívania cloudových služieb v malých a stredných podnikoch - Kirchmayer, Jozef, 1973-2024
Nárast využívania informačných a komunikačných technológií podnikmi. Výhody a nevýhody využívania cloud computingu v praxi. Stratégia EÚ: uvoľnenie potenciálu cloud computingu v Európe. Výhody a potenciál cloud computingu. Bariéry prijatia cloud computingu a jeho využívania. Budúcnosť cloud computingu.