Portfólio aktivít vybraných neziskových organizácií v oblasti zodpovedného podnikania - Kissová, Jana, 1979-
Vývoj neziskových organizácií v oblasti zodpovedného podnikania v SR. Kľúčoví aktéri zodpovedného podnikania. Úroveň inštitucionalizácie zodpovedného podnikania v podnikovom sektore. Mimovládne neziskové organizácie. Aktivity neziskových organizácií. Združenia podnikov: Business Leaders Forum, Klub firemných darcov.