Effectiveness of weather derivatives as a hedge against the weather risk in agriculture - Štulec, Ivana
Efektívnosť derivátov na počasie ako ochrany proti nekatastrofickému riziku súvisiacemu so zmenami počasia v poľnohospodárstve.