Metodológia hodnotenia podnikateľského prostredia - Kovalev, Andrej
Zhodnotenie metodológie a postupov, pomocou ktorých sú zostavované vybrané rebríčky a hodnotenia podnikateľského prostredia. Metodológia Svetovej banky. Vzorec pre výpočet celkového percentilu pre hodnotené podnikateľské prostredie. Metodológia Svetového ekonomického fóra. Metodológia IMD Business School.