Semantic analysis and pragmatic aspects of US presidential campaign speechs: Donald Trump´s speech on foreign policy - Breveníková, Daniela
Sémantická analýza a pragmatické aspekty americkej prezidentskej rečníckej kampane. Vybrané lexikálne a syntakticko-štylistické prostriedky používané v prejavoch zahraničnej politiky. Analýza a reakcie médií na danú rétoriku.