Diery do sveta zelených energií - Legéň, Marek
Príkladný postoj Rakúska k obnoviteľným zdrojom energie. Energetická transformácia mesta Güssing. Využitie biomasy a jej premenenie na plyn. Malé hydroelektrárne. Vlastný solárny park a využívanie biomasy v pivovare. "Zelené" doručovanie rakúskej pošty. Zvyšovanie zastúpenia áut s elektrickým pohonom. 75 percent spotreby elektriny krytých z obnoviteľných zdrojov.