Shakespeare's legacy in 2016: to be, or not to be (in the EU)? - Čiderová, Denisa, 1977-
Spojené Kráľovstvo Veľkej Británie a Severného Írska a európska integrácia. Teórie o európskej ekonomickej integrácii. Vzájomná ochrana obchodných záujmov. Shakespearovo dedičstvo v roku 2016 (byť či nebyť v EÚ?).