<The> Discourse of multiculturalism and integration in Britain - Némethová, Ildikó, 1974-
Analýza vývoja celého radu politík v Británii od prijatia multikulturalizmu ako diskurzu. Zladenie diskurzu medzi labouristami a konzervatívcami. Moderný multikulturalizmus – integrácia a občianstvo moslimskej komunity.