Politická lingvistika? - Adamka, Pavol
Niektoré problémové aspekty terminologického zadefinovania politickej lingvistiky v systéme jazykovedy ako celku, ale aj vo vzťahu k iným jazykovedným disciplínam. Opisný charakter súčasnej politolingvistiky.