Čo bude v energetike "nový normál" - Pressburg, Adrian Peter
Svetový energetický kongres v Istanbule. Zmena energetického mixu v neprospech energonosičov na báze uhlíka. Prehodnotenie zámerov veľkých investorov. Sprísňovanie limitov povolených emisií. Stret troch vývojových scenárov na kongrese: optimistický, pragmatický a pesimistický. Podporená výstavba plynovodu Turecký prúd. Rusko sa pripojí k obmedzeniu ťažby ropy. Irán chce viac.