Approaches to further professional education and their application in practice - Matulčíková, Marta, 1964-
Popis prístupov a vybraných metód vzdelávania aplikovaných na podnikové vzdelávanie. Reálne podmienky v slovenských podnikoch. V súčasnosti sú preferované metódy ďalšieho vzdelávania jednotlivcov alebo tímov. Prieskum bol robený dotazníkovou metódou.