9th International conference on currency, banking, and international finance - Kotlebová, Jana, 1969-
V dňoch 20. a 21. septembra 2016 sa konala 9. medzinárodná vedecká konferencia Mena, bankovníctvo a medzinárodné financie na tému Výzvy finančného sektora krajín SVE pri prekonávaní problémov ekonomickej integrácie v EÚ.