Antické rečníctvo a súčasný politický diskurz - Andoková, Marcela
Starogrécky výraz, z ktorého pochádza dnešný termín "rétorika" a vzťah rétoriky a dialektiky. Postavenie rétoriky v kontexte vedných disciplín. Jazyk, politika a rétorika v spoločných súvislostiach.