Slovensko potvrdzuje, že nová technologická vlna priemyselnej a digitálnej revolúcie je základom rastu produktivity - Žiga, Peter
Rozhovor s ministrom hospodárstva Slovenskej republiky, Ing. Petrom Žigom, PhD., o inováciách a modernizácii výrobno-technickej základne spojenej s rastom produktivity.