Technológie pre efektívnejšie využívanie zdrojov - Kozok, Martin
Zdroj ako materiál, ktorý vieme efektívne využiť pre potreby ľudstva. Nórska spoločnosť Tomra je lídrom v technológiách využívaných v recyklácii, potravinárstve a ťažbe surovín. Princíp a fázy procesu triedenia materiálu.