Audit duration - Juhászová, Zuzana, 1970-
Jedna z fáz auditu - plánovanie auditu. Dĺžka stanovenia výkonu auditu, ktorý musí audítor naplánovať pri prijatí zákazky. Doba trvania auditu, ktorá závisí od mnohých skutočností, ako činnosť účtovnej jednotky, veľkosť audítorskej spoločnosti, skutočnosť, či ide o prvý alebo následný audit. Stanovenie dĺžky trvania auditu v súlade s usmernením, ktoré vydala Slovenská komora audítorov.