Ochrana oznamovateľov protispoločenskej činnosti - Trizuliak, Tibor
Nová právna norma - zákon NR SR č. 307/2014 Z.z. o niektorých opatreniach súvisiacich s oznamovaním protispoločenskej činnosti upravuje ochranu zamestnancov pred prípadnými postihmi za oznámenie kriminality alebo inej protispoločenskej činnosti a povinnosti zámestnávateľov pri prijímaní a vybavovaní takýchto podaní. Cieľ protikorupčného zákona.