Robotické pracoviská a ich aplikácie v priemysle - Rofár, Ján
Priemyselné roboty v dnešnej dobe a smerovanie ich ďalšieho rozvoja. Základné východiská, štatistiky a súčasné trendy vo využívaní priemyselných robotov ako aj rozvoj robotických systémov využívaných v priemysle.