Alternatívne formy financovania podnikateľskej činnosti - Križan, Martin
Alternatívne formy financovania využívané pri podpore a rozvoji podnikateľskej činnosti malých a stredných podnikov. Najvyužívanejšie zdroje financovania podniku. Rizikový kapitál vo forme venture capital a private equity. Business angels kapitál. Podiel využívania rizikového kapitálu v jednotlivých oblastiach Európy. Charakteristika a využívanie mezanínového kapitálu, crowdfundingu a tollingu.