Zmeny Obchodného zákonníka - Zachar, Juraj
OZ prešiel zmenami v roku 2015. Základným zámerom novely zákona je zamedziť poškodzovaniu veriteľov v rámci konkurzného a reštrukturalizačného konania a posilnenie zodpovednosti za podnikanie.