Analýza vplyvu lokality na všeobecnú hodnotu podniku - Kubica, Milan, 1958-
Lokalizácia podniku: miestna lokalita, regionálna, národná, multinacionálna lokalita. Lokalizačné teórie. Faktory lokalizácie. Lokalita podniku ako faktor vplývajúci na hodnotu podniku. Pasport okolia podniku, analýza PESTEL a LoNGPESTEL.