Adaptívne logistické systémy: mobilná robotika - Gregor, Milan
Mobilné robotické systémy ako dôležitý subsystém adaptívnych logistických systémov. Súčasný vývoj na Slovensku v spolupráci s automobilovým priemyslom, ktorý realizuje spoločnosť CEIT.