Rukoväť audítorských štandardov - Krišková, Petra, 1981-
Seriál o obsahu jednotlivých štandardov. Medzinárodný audítorský štandard (ISA) 200 - Celkové ciele nezávislého audítora a vykonanie auditu v súlade s Medzinárodnými audítorskými štandardami.