Zložitosť vymedzenia pojmu kvalita auditu - Kareš, Ladislav
Pojem kvalita auditu. Audítorské štandardy. Pohľady zaiteresovaných strán na kvalitu auditu. Kvalitatívne atribúty vstupných faktorov a faktorov pôsobiacich počas procesu auditu.