Ceny energií a tepla na Slovensku - Kufelová, Iveta, 1970-
Cena elektriny. Vplyv ceny ropy na cenu elektriny. Štruktúra koncovej ceny elektriny pre domácnosti. Štruktúra ceny za dodávku plynu pre odberateľov plynu v domácnosti. Cena vodného a stočného. Cena tepla.