Daňovo pragmaticky - medzinárodné zdaňovanie (aktuálne zdaňovanie EÚ, TNK - nadnárodné spoločnosti, transferové oceňovanie) - Burák, Emil
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Medzinárodné zdanenie. Daňová politika Európskej únie a fiškálny federalizmus. Ilustračné príklady.