Strategy for SMEs in the area of primary agricultural production - Chládková, Helena
Najdôležitejšie odporúčania a rady pre vzrast konkurencieschopnosti malých a stredných podnikov v poľnohospodárstve. Porovnanie troch poľnohospodárskych podnikov v Česku a ich ekonomických výsledkov. Analýza konkurencieschopnosti.