Zdaňovanie príjmov zo závislej činnosti v medzinárodných daňových vzťahoch - Lénártová, Gizela
Zdaňovanie jednotlivých druhov príjmov podľa modelovej zmluvy OECD. Príjmy zo závislej činnosti. Medzinárodný ekonomický prenájom pracovnej sily. Zdanenie príjmov zo ZČ na palubách lietadiel a lodí v medzinárodnej doprave. Zdanenie príjmov zo ZČ podľa daňovej legislatívy SR. Medzinárodný prenájom pracovných síl v legislatíve SR. Nepriaznivé daňové dôsledky migrácie.