Využitie kompetenčných modelov vo verejnej správe - Skorková, Zuzana, 1979-
Fungovanie systému riadenia ľudských zdrojov vo verejnej správe. Rola manažéra v súkromnom a verejnom sektore. Kompetenčný prístup, ako jeden z najefektívnejších nástrojov riadenia ľudských zdrojov v podnikoch. Možnosti využitia kompetenčných modelov vo verejnom sektore.