Determinants of the innovativeness of Polish enterprises - Walenia, Alina
Prekážky, ktoré bránia inovačným aktivitám v Poľsku. Výsledky výskumu ilustrujú mieru inovatívnosti poľských podnikov, ktoré boli označené za hlavné prekážky a determinanty jej rastu. Inovácie ako hlavný faktor formovania konkurencieschopnosti podnikov.