Tímové vodcovstvo v startupoch - Ljudvigová, Ivana
Vertikálne a tímové vodcovstvo. Charakteristika a význam tímového vodcovstva v súčasných podnikateľských podmienkach. Dva pohľady na tímové vodcovstvo (tradičné vs. spoločné tímové vodcovstvo). Úloha lídra pri vytváraní a rozvíjaní tímu. Model tímového vodcovstva. Tímové vodcovstvo v start-upoch.