Identifikácia transmisných kanálov kvantitatívneho uvoľňovania a kvantifikácia jeho parametrov - Kuklišová, Alena
Štandardné menové politiky vo vybraných krajinách. Zavedenie neštandardných menových nástrojov na začiatku krízy v roku 2009 v anglo-amerických centrálnych bankách. Opatrenia Európskej centrálnej banky. Identifikácia transmisných kanálov. Kvantifikácia vplyvu QE (Quantitative Easing) na základné makroekonomické veličiny v eurozóne. Regresná analýza vplyvu QE na výnosy dlhopisov.