Vzájomný vzťah medzi cenami ropy a zemného plynu - Stanová, Barbora, 1989-
Vzťah medzi cenami ropy a cenami zemného plynu pre domácnosti. Zákadný rozdiel pri obchodovaní s ropou a zemným plynom. Kľúčové metódy oceňovania plynu v Európe - spotová cena založená podľa amerického vzoru na vývoji dopytu a ponuky a cena dlhodobých kontraktov založená na indexovaní ceny ropy.