Take advantage of benchmarking methods in measuring performance - Tekulová, Zuzana
Manažérsky nástroj benchmarking – základné poslanie a porovnávanie osvedčených postupov s inými odvetviami. Zhodnotenie a význam vybraných ukazovateľov výkonnosti výrobných procesov v priemysle.