Postavenie a metódy strategickej kontroly v systéme strategického manažmentu - Mišún, Juraj, 1978-
Význam a postavenie strategickej kontroly v systéme strategického manažmentu. Možnosti využitia rôznych metód pri strategickej kontrole a ich aplikovateľnosť v praxi. Ich správne využitie vedie podnikateľské subjekty k úspechu predovšetkým z dlhodobého hľadiska. Strategická kontrola v podnikoch značnou mierou prispieva k skvalitňovaniu, zefektívňovaniu a zdokonaľovaniu v systéme strategického manažmentu.