Competency models in public sector - Skorková, Zuzana, 1979-
Systém a orgány verejnej správy a kompetencie vo verejnom sektore. Teória kompetencií a poňatie celostnej manažérskej kompetencie a manažérskeho kompetenčného modelu vo verejnom sektore.