Growing Skepticism towards Transatlantic Trade and Investment Partnership in Europe – Causes and Consequences - Dudáš, Tomáš, 1976-
Analýza vývoja verejnej podpory dohody TTIP (Transatlantic Trade and Investment Partnership) v Európe a identifikovanie hlavných faktorov, ktoré spôsobujú rastúcu skepsu so zmluvou. Stav TTIP rokovaní od svojho počiatku v roku 2013 po súčasnosť. Kľúčové faktory riadenia verejnej diskusie v Nemecku a postoj zúčastnených strán k TTIP.