<The> Multiplier effect of University of economics in Bratislava on the regional level - Sekelský, Lukáš
Multiplikačný efekt Ekonomickej univerzity v Bratislave na regionálnu úroveň. Dopad univerzity pre Bratislavu a zvyšok Slovenska pre viaceré sektory.